Beach clubs

ZEST BEACH CLUB (JAN THIEL BEACH)
Ontspan op een comfortabel strandbed onder groene palmbomen of op een cabana en laat u bedienen door het vriendelijke personeel. Regelmatig worden hier verschillende evenementen georganiseerd. Kijk op de website voor de agenda. Wilt u op het strand bij Zest liggen dan moet u dit vooraf reserveren. DAGELIJKS: Beach Grill van 13.00 – 21.00. ELKE VRIJDAG: Barcalon Happy Hour om 17.00 – Zest Beach, Lobster & Fish Fest vanaf 19.00 – Zest Beach Cafe.
T. +5999 747 0633
www.janthielbeach.com

KOKO’S (JAN THIEL BEACH)
Welkom bij Koko’s! Bij deze hang-out spot kunt u genieten van de combinatie tussen streetfood, dagelijks verse smoothies, gezonde shakes & juices, cocktails en natuurlijk een goed koud biertje!
T. +5999 747 0633
www.janthielbeach.com

PAPAGAYO BEACH CLUB (JAN THIEL BEACH)
Aan de andere kant van Jan Thiel Beach vindt zich Papagayo Beach Club, een stijlvol restaurant met een luxueus zwembad en een door palmen beschaduwd strand en lounge resort. Kijk voor evenementen op de website.
T. +5999 747 4333
www.papagayo.com

ZANZIBAR BEACH (JAN THIEL BEACH)
Geniet in ‘t zand, op kussens of op een strandbedje van heerlijke live muziek in combinatie met een drankje en/of hapje van Zanzibar Beach & Restaurant. Daarnaast treden er geregeld artiesten, comedians en bands op. Zanzibar heeft voor de kinderen een eigen plekje: de kinderspeeltuin. ELKE VRIJDAG: N’Joy Friday vanaf 17.00 op het strand met heerlijke muziek, grill, kampvuur, en verschillende kannen tegen aantrekkelijke prijzen. ELKE WOENSDAG vanaf 19.30: “Unplugged Beach Sessions” op het strand van Zanzibar! Onder begeleiding van diverse lokale artiesten en bandjes. Entree is gratis. ELKE ZATERDAG: Happy Hour. ELKE ZONDAG: Kidsclub (tijdens hoogseizoen)
T. +5999 747 0633
www.janthielbeach.com

MADERO OCEAN CLUB (MAMBO)
+599 9 465 0053
www.maderooceanclub.com

MOOMBA BEACH CLUB (PISCADERA BAY)
Moomba Beach Club bevindt zich bij Piscadera Bay. Moomba is open voor ontbijt, lunch en snacks.
T. +5999 462 6111
Facebook: Moomba Beach Club Curacao

KOKOMO BEACH (VAERSENBAAI)
Kokomo heeft een restaurant, bar en beach bar met lounge stoelen. Open voor ontbijt, lunch en diner. 1 x per maand vindt hier de full moon evening plaats.
T. +5999 868 0908
Facebook: Kokomo Beach Curacao

SAINT TROPEZ OCEAN CLUB (PIETERMAAI)
Gebruik uw lunch of diner onder het genot van een overweldigend uitzicht over de Caribische Zee, of ga heerlijk loungen en wegdromen in de grote strandstoelen met een glas tongstrelende champagne.
T: +5999 461 7727
www.sainttropezcuracao.com

KARAKTER CURACAO (BANDA ABOU)
Karakter Curacao bevindt zich op Coral Estate, een uniek resort voor lokale bewoners en toeristen, met comfortabele luxe en natuurlijke Caribische schoonheid. Karakter Curacao is gespecialiseerd in gezond en heerlijk eten en biedt alleen het beste: de beste smoothies, salades, wijnen, bieren, cocktails, tapas en lunches. De lounge stoelen en hangmatten, gecombineerd met het prachtige witte zand en de perfect blauwe zee, maakt de ultieme Caribische ervaring helemaal af.
T. +5999 864 2233
www.karaktercuracao.com

< Terug naar overzicht