riccavita-villa-penthouse-janthiel-curacao-golf

Golfen tijdens je vakantie

De sport golf wint nog altijd aan populariteit. Hoe fijn is het om ook tijdens je vakantie, te kunnen werken aan je swing? Het fijne van een golfvakantie op Curacao is, dat je verzekerd bent van goed weer terwijl je op de baan staat. Curacao kent een aantal prachtig aangelegde golfbanen:

Blue Bay Golf and Beach Resort
Een prachtige baan met een geweldig uitzicht op de Caribische zee. Deze baan is ontworpen door William Rocquemore, en hij heeft zicht zeker laten inspireren door de prachtige natuur rondom. De baan zelf bestaat uit 18 holes en is voor eenieder toegankelijk. Het maakt dus niet uit of je je verder komt perfectioneren, of juist flink komt oefenen.

Curacao Golf & Squash Club
Dit is een wat kleinere golfclub, bestaande uit 18 holes. Grote kans dat je hier wilde duiven, papegaaien of iguanas spot terwijl je de bal slaat. Deze baan werd al in 1931 opgericht, en kreeg in 1985 de huidige naam.

Old Quarry Golf Course
Deze baan werd door Golfweek magazine beoordeeld als één van de beste golfbanen in de regio. Met een geweldig uitzicht op de Caribische baai en het Spaanse water, zul je dan ook zeker heerlijk dagen kunnen beleven.

 

Geniet ook van het groen in de tuin van je vakantievilla

Riccavita villa & penthouse

Zoek je nog een verblijf waar je je, na een dag golfen, even heerlijk kunt terugtrekken met een drankje aan het zwembad? Dat kan perfect in Riccavita villa & penthouse.

Riccavita is één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao. De markante villa & penthouse, volledig naar zee gericht, is werkelijk een pareltje aan de zuidoost kust van Curaçao. Het huis baadt van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe comfort en sfeer maakt van je verblijf een waar genot.

Uitkijkend over de Caracas baai, het Spaanse Water en de Jan Thiel baai, kom je hier heerlijk tot rust. Palmbomen en bougainvilles in de tuin zorgen voor een prachtige omlijsting van het huis. De villa en penthouse hebben ieder volledige privacy. Uiteraard kun je heerlijk genieten van de privé zwembaden met buitendouche, bij de villa in de achtertuin, bij het penthouse op de verdieping, aan de voorzijde, uitkijkend over zee. De ideale plek om je te laven aan de zon of een drankje te doen bij de altijd zwoele avonden. Je zult je in deze ruime villa snel helemaal thuis voelen. Alles ademt hier luxe uit, met een open sfeervol karakter en aandacht voor kunst en natuur.