riccavita-villa-penthouse-janthiel-curacao-hotel 2

De mooiste hotels op Curacao

Voor iedere reiziger is er wel een passend hotel te vinden op Curacao. Ben je echter op zoek naar meer dan een mooie omgeving, ook dan zijn er op Curacao diverse hotels die voldoen aan al je verwachtingen. Van grote luxe resorts, al dan niet uitgerust met een casino of wellness, tot sfeervolle kleinere boutique hotels. De meeste hotels zijn te vinden aan het strand, langs de zuidkust en in Willemstad.
Door de vele zonnige dagen hebben bijna alle hotels ook een eigen zwembad, gevuld met zoet of zout water. Het is heerlijk relaxen op een van de zonnebedjes die bij het zwembad of op het strand staan.

A room with a view

De mooiste hotels hebben ook het mooist uitzicht op de baai te bieden. Een aantal luxe hotels op Curacao die tevens modern en comfortabel zijn ingericht staan hier voor je opgesomd. Klik op de naam voor een link naar de website.

 

Heb je ook al eens aan een ander type accommodatie gedacht?

Ricca Vita Garden Villa & Penthouse

Home away from home

Op Curacao zijn zeker ook andere mogelijkheden voor het verblijf te vinden. Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht om een villa te huren? Net zoals een hotel voorzien van alle gemakken, moderne apparatuur én privé zwembad. Ook het uitzicht op zee ontbreekt hier niet. Wat het verschil is ten opzichte van een hotel, is dat je in je ‘eigen’ villa, een tijdelijk thuis kunt creëren. Een fijne plek om samen met je partner, gezin, familie of vrienden te relaxen, eten, drinken en plezier te maken. Omdat je een hele verdieping voor jezelf hebt, voelt het meer als thuiskomen dan in een hotelkamer.

Klik op de kopjes bovenaan deze pagina voor meer informatie over het huren van de Garden Villa of Penthouse, met uitzicht over de Caracas baai, het Spaanse Water en de Jan Thiel baai.