auto huren

Wil je onze auto huren om tijdens je verblijf in Riccavita Curaçao te ontdekken? Het strand van Jan Thiel is op loopafstand, de supermarkt ook, maar toch, om meer van het eiland te zien is een auto onmisbaar. Er zijn zoveel leuke strandjes die je gezien moet hebben. Kijk maar eens op onze pagina Curaçao. Je kunt tijdens je reservering aangeven of je hier gebruik van wenst te maken. Het is een Hyundai Tucson, automaat, voorzien van airco. De auto staat dan voor je klaar bij aankomst. Heb je het direct handig geregeld. Dit geldt alleen voor huurders van Riccavita.

Prijs per dag € 50,00
inclusief  verzekering en afkoop eigen risico


 

Om de kosten te bekijken en eventueel direct te reserveren: klik op de gewenste aankomstdatum en vervolgens op de gewenste vertrekdatum. Vervolgens klik je op Submit. Je krijgt nu een overzicht van de kosten.

Wil je direct boeken en verzekerd zijn van je reservering? vink dan het vakje pay met Paypal aan en kies vervolgens voor Pay now to book. Is je aankomstdatum binnen 60 dagen, dan betaal je ineens het gehele bedrag. Is je vertrekdatum na 60 dagen, dan betaal je eerst 50% van het huurbedrag en het restant binnen 60 dagen voor aankomstdatum.

Wil je een gewone bankoverschrijving maken, vul dan in submit request to owner. Je krijgt dan het overzicht van de kosten met banknummer toegestuurd. Je betaald dan geen extra Paypal kosten.

Wil je eerst nog een mail sturen, vul dan je telefoon nummer in en schrijf je bericht en klik op Submit request to owner. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Je kunt ook gebruik maken van het formulier op de contactpagina of direct een mail sturen aan info@riccavita.nl