riccavita-villa-penthouse-janthiel-curacao

Spectaculair zeezicht en privé zwembaden

Riccavita is één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao. De markante villa & penthouse, volledig naar zee gericht, is werkelijk een pareltje aan de zuidoost kust van Curaçao. Het huis baadt van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe comfort en sfeer maakt van je verblijf een waar genot.

Uitkijkend over de Caracas baai, het Spaanse Water en de Jan Thiel baai, kom je hier heerlijk tot rust. Palmbomen en bougainvilles in de tuin zorgen voor een prachtige omlijsting van het huis. De villa en penthouse hebben ieder volledige privacy. Uiteraard kun je  heerlijk genieten van de privé zwembaden met buitendouche, bij de villa in de achtertuin, bij het penthouse op de verdieping, aan de voorzijde, uitkijkend over zee. De ideale plek om je te laven aan de zon of een drankje te doen bij de altijd zwoele avonden. Je zult je in deze ruime villa snel helemaal thuis voelen. Alles ademt hier luxe uit, met een open sfeervol karakter en aandacht voor kunst en natuur.

villa penthouse uitzicht zee Curacao

De villa, het penthouse of...

De villa bevindt zich op de begane grond, omgeven door een sfeervolle tuin met zwembad. Het zeezicht vanuit de woonkamer is prachtig. De villa biedt plaats aan 6 personen. Er is een ruime living met vrijstaande keuken. 2 slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De master bedroom is extra luxe uitgevoerd met een ruime inloopkast, douche, dubbele wastafel, vrijstaand bad, toilet en bidet. Zowel voor opzij van de woning als achter de woning is een ruim terras.

Je voelt je de koning te rijk in het penthouse als je hier geniet van het uitzicht, de luxe, en de rust. Ook vanuit de infinity pool heb je een adembenemend uitzicht op zee. Heerlijk gebouwd op de wind, zodat je op de veranda geniet van de warmte met een verkoelende zeebries. De indeling is verder hetzelfde als in de villa. Mocht je met een groter gezelschap zijn, dan kun je zowel het penthouse als de villa boeken en samen genieten van alle luxe.