Jan Thiel

  • riccavita-villa-penthouse-janthiel-curacao-omgeving a

ONTDEK JAN THIEL

Riccavita staat in één van de mooiste gebieden op Curaçao: Jan Thiel. Het ligt ongeveer 20 km van het vliegveld Hato, aan de Zuidoost kant van het eiland. Jan Thiel is niet alleen ideaal voor duiken, snorkelen en ontspannen op het strand, maar ook voor zeilen, surfen, kajakken, wandelen en casual- en fine dining.

Naast Jan Thiel ligt de natuurlijk gevormde Caracasbaai, een openbaar strand, waar ook veel lokale bevolking gebruik van maakt. Verder zijn er nog diverse baaien waaronder het Spaanse Water, de directeurs baai en een jachthaven. De geschiedenis zie je terug in Fort Beekenburg (gebouwd in 1703) en het quarantaine gebouw (gebouwd in 1883) welke zich vlakbij bevinden.

Ook de zoutpannen zijn dichtbij. Een prachtig natuurgebied waar je vaak flamingo’s aantreft.

Op loopafstand vind je het bruisende strand van Jan Thiel. Witte zandstranden, wuivende palmbomen, prachtige uitzichten over de blauwe Caribische zee, vergezeld van aangename temperaturen en een verfrissend tropisch briesje. Hier vind je ook Papagayo, Zest, Zanzibar en Koko’s; een internationale hotspot in het hart van het Caribisch gebied met trendy beachclubs en een veelzijdige beach plaza, waar je een casino, een supermarkt, diverse winkeltjes, bars en restaurants vindt.

< Terug naar overzicht