Penthouse

beschrijving

Het penthouse bevindt zich op de eerste verdieping en biedt volop privacy. Vanuit de living en de veranda aan de voorzijde, heb je een grandioos uitzicht over zee. Op de veranda staat een relaxte lounge set, waar je kunt genieten van een heerlijk glas wijn, of een gekoeld biertje. Zelfs vanuit het infinity zwembad kijk je heerlijk ver weg over zee naar het quarantaine ziekenhuis en Fort Beekenburg. Aan de achterzijde van het penthouse is eveneens een overdekte veranda, met een grote eettafel, om heerlijk relaxed de zwoele avonden door te brengen.

wooncomfort

Uiteraard biedt de prachtige living veel leefruimte met een lounge hoek met flatscreen TV. Fijn dat de luxueuze keuken met moderne apparatuur uitnodigt om de heerlijkste maaltijden te bereiden.
De 2 overdekte buitenterrassen met lounge hoek en een grote eettafel, dragen bij aan het heerlijke buitenleven waar je op Curaçao altijd van kunt genieten.

De master bed room is extra luxe uitgerust met een ruime inloop garderobe, waar jij al je kleding gemakkelijk kwijt kunt. Een riante badkamer met 2 wastafels, een vrijstaand ligbad, semi buiten douche, toilet en bidet.

De overige 2 royale slaapkamers zijn beide voorzien van een wardrobe, een badkamer met wastafel en toilet met een semi buitendouche waar je de de mogelijkheid hebt om het vrije gevoel van douchen in de buitenlucht te ervaren. Vanzelfsprekend zijn er zeer comfortabele boxsprings die ervoor zorgen dat je uitgerust wakker zult worden. De slaapkamers zijn voorzien van airco zodat je zelf een aangename temperatuur kunt bepalen.

reserveren

Je kunt eenvoudig de kosten bekijken en daarna, indien gewenst, direct reserveren:

klik op de gewenste aankomstdatum en vervolgens op de gewenste vertrekdatum. Wat rood is, is reeds gereserveerd. Vul je naam en email adres in en het aantal personen. Vervolgens klik je op Submit. Je krijgt nu een overzicht van de kosten.

Wil je direct boeken en verzekerd zijn van je reservering? vink dan het vakje pay met Paypal aan en kies vervolgens voor Pay now to book. Is je aankomstdatum binnen 60 dagen, dan betaal je ineens het gehele bedrag. Is je vertrekdatum na 60 dagen, dan betaal je eerst 50% van het huurbedrag en het restant binnen 60 dagen voor aankomstdatum.

Wil je een gewone bankoverschrijving maken, vul dan in submit request to owner. Je krijgt dan het overzicht van de kosten met banknummer toegestuurd. Je betaald dan geen extra Paypal kosten.

Wil je eerst nog een mail sturen, vul dan je telefoon nummer in en schrijf je bericht en klik op Submit request to owner. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie. Je kunt ook gebruik maken van het formulier op de contactpagina of direct een mail sturen aan info@riccavita.nl

DOOR EEN TECHNISCHE STORING  OP DE WEBSITE WERKT DE AGENDA NIET GOED OP DIT MOMENT. DE BESCHIKBAARHEID IS DAAROM NIET CORRECT WEERGEGEVEN. Neem gerust even contact op per mail info@riccavita.nl of telefonisch 06 81 32 77 34.

prijzen

 

Basisseizoen € 2.415,- per week/
€ 345,- per nacht
Hoogseizoen € 2.765,- per week/
€ 395,- per nacht
Piekseizoen € 5.075 per week/
€ 725,- per nacht

Alle prijzen zijn gebaseerd op 1-6 personen
een kinderstoel en kinderbedje zijn op aanvraag aanwezig

  • Excl. 7% lokale belasting (OB)
  • Incl. bed- & badlinnen, strandlaken
  • Incl. normaal water- en elektra verbruik, max 50 KwH per dag, meerverbruik t à € 0,40 per KwH
  • Tussen schoonmaak  € 95,- (verplicht na iedere 7 nachten)
  • Eind schoonmaak € 175,-  (verplicht)
  • Extra schoonmaak is op aanvraag beschikbaar
  • Borgsom € 500,-
  • Verblijfsduur min. 3 nachten (Kerstvakantie min. 7 nachten piekseizoen tarief)
  • Check-in om 16:00 – Check-out op vertrekdag om 12:00
  • Betalingstermijn: 50% bij reservering, restant 8 weken voor aankomstdatum