riccavita-villa-penthouse-janthiel-curacao-restaurant

Lekker en gezellig uit eten op Curacao

Op vakantie wil je lekker eten. Op Curacao kun je natuurlijk veel vers gevangen vis krijgen, zoals barracuda, wahoo en tonijn. Bij onderstaande restaurants maken ze dit met veel liefde voor je klaar:

Fishalicious
Seaside Terrace
Karakter
Bijblauw

Zij worden als beste beoordeeld door vakantiegangers en locals die je voorgingen.

Je kunt zowel in Willemstad gaan eten, maar het is ook erg indrukwekkend om aan het strand te dineren. Ga je eten aan de westkust, bijvoorbeeld bij Bahia of op het Christoffel terras van Kura Hulanda Lodge, dan krijg je ook nog een geweldige zonsondergang als “toetje”.

Aan het strand bij Jan Thiel vind je ook sfeervolle restaurants om een hapje te eten. Hieronder vind je hotspots waar je lekker kunt eten in een mooie setting

Zest
Pop’s Place
Tinto

Ook een verfrissend ijsje toe, is te verkrijgen in deze buurt. Ga naar Dulce voor een soft- of waterijsje. Of kies een milkshake!

Een aperitief of digestief op Curacao

Voordat je uit eten gaat, of juist daarna, kun je gezellig een drankje doen bij een van de vele barretjes die Curacao kent.

Hou je van live muziek, voor de echte oude jazz, ga op een donderdag naar:

Blues Bar
Miles

Voor een ruime keuze in rum, wodka’s en whisky’s kun je heel goed terecht bij de Motown Soul Bar. Met uitzicht over de St. Anna Baai, nip je heerlijk aan je drankje.

Voor een stijlvolle avond ga je naar Madero Ocean Club, gelegen aan Mambo beach boulevard. Je kunt hier ook lekker (a-la carte) dineren. In het weekend zorgen DJ’s en bands dat de voetjes van de vloer kunnen. Op zondagen organiseert Madero de “sparkling pool party”, zowel bij het zwembad als op het strand .

Wil je lekker van een biertje genieten terwijl je je favoriete team aanmoedigt? Dan kun je terecht bij Sopranos sportsbar & pizzeria. Hier volg je diverse sporten op groot scherm.

Drink je liever een drankje om bij te komen van uitgebreid dansen? Ga dan naar Club Bermuda in Willemstad. Een groot deel van deze club is outdoor, een van de voordelen van een tropisch eiland. Er zijn ook rustigere delen te vinden in deze club, fijn om even bij te kletsen.

Een hapje & drankje in je eigen villa

Geniet ook van je eigen keuken in Riccavita villa & penthouse

Het is natuurlijk heerlijk om lekker uit eten te gaan op vakantie, en een drankje te nemen op een terrasje. Maar soms is het ook fijn om in de privacy van je eigen accommodatie lekker iets te eten en drinken. Slaap lekker uit zo lang je wil, om daarna een eitje te bakken en een knapperig broodje uit de oven te halen. Of maak een lekkere cocktail klaar waarmee je vervolgens met je boek aan je privé zwembad gaat liggen. Dat kan allemaal, als je verblijft in Riccavita villa & penthouse.

Riccavita is één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao. De markante villa & penthouse, volledig naar zee gericht, is werkelijk een pareltje aan de zuidoost kust van Curaçao. Het huis baadt van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe comfort en sfeer maakt van je verblijf een waar genot.

Uitkijkend over de Caracas baai, het Spaanse Water en de Jan Thiel baai, kom je hier heerlijk tot rust. Palmbomen en bougainvilles in de tuin zorgen voor een prachtige omlijsting van het huis. De villa en penthouse hebben ieder volledige privacy. Uiteraard kun je heerlijk genieten van de privé zwembaden met buitendouche, bij de villa in de achtertuin, bij het penthouse op de verdieping, aan de voorzijde, uitkijkend over zee. De ideale plek om je te laven aan de zon of een drankje te doen bij de altijd zwoele avonden. Je zult je in deze ruime villa snel helemaal thuis voelen. Alles ademt hier luxe uit, met een open sfeervol karakter en aandacht voor kunst en natuur.