riccavita-villa-penthouse-janthiel-curacao-trouwen

Trouwen op Curacao - een Caribisch sprookje

Misschien heb je er altijd al van gedroomd: met blote voeten in het zand terwijl je het Ja-woord geeft aan de liefde van je leven. Curacao is een heerlijke tropische bestemming waar je (letterlijk) in het huwelijksbootje kunt stappen.

Om te zorgen dat je ook legaal trouwt, zorg je ervoor dat je uiterlijk twee maanden voor de huwelijksdag alle benodigde documenten heb toegestuurd aan de Burgerlijke Stand (Kranshi) op Curacao. Kijk op de website van de Burgerlijke Stand om te lezen welke documenten je dient op te sturen, en aan welk adres.

Je kunt ervoor kiezen om zelf alles te regelen voor je aankomend huwelijk, maar dit is wellicht niet gemakkelijk als je dit vanuit Nederland wil doen. Veel bruidsparen kiezen er dan ook voor om een weddingplanner in te huren op Curacao. Dat voorkomt een hoop stress en zal er zeker voor zorgen dat je straks optimaal van de grote dag zult kunnen genieten! Een aantal gerenommeerde weddingplanners voor Curacao zijn:

BanKasa Dream Weddings
Celebrations
Loof Curacao
weddingsbymerel
interweddings
beaumariage.nl
destination love
The perfect wedding

Trouwlocaties op Curacao

Naast trouwen op het strand zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken voor de huwelijksvoltrekking op Curacao. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal prachtige landhuizen die zich lenen voor jullie grote dag. Als je van historie en authenticiteit houdt is dat zeker een aanrader.

Er zijn ook andere mooie plekken in de natuur te bedenken, zoals in een wijngaard of op het water. Ook kun je trouwen in het stadhuis van Curacao, een prachtig en vrolijk gebouw, gebouwd tussen 1865 en 1884.

Kies je toch voor een huwelijk op het strand? Dan heb je nog de keuze uit een openbaar strand of een van de hotelstranden. Het voordeel van een hotelstrand is natuurlijk dat je er meteen je receptie, diner en/of feest kunt houden. Plus, het hotel kan je een hoop werk uit handen nemen omdat zij alles klaar kunnen zetten voor je.

Verblijf met zijn tweeën in Riccavita – of samen met je familie & vrienden

Boek je verblijf in Curacao

Voor het verblijf rondom jullie huwelijk, zou je zeker eens kunnen denken aan Riccavita villa & penthouse. Waarschijnlijk komen jullie niet alleen, maar nemen jullie familie en goede vrienden mee voor de grote dag! Hoe gezellig is het om voorafgaand aan het huwelijk samen te verblijven in de villa en/ of het penthouse! Na jullie huwelijk kunnen jullie samen achterblijven om de huwelijksreis hier door te brengen, terwijl de gasten weer terug vliegen naar Nederland. Of misschien willen jullie gasten er wel een week vakantie aan vast plakken, en gaan jullie samen verder op reis! Alles is mogelijk.

Riccavita is één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao. De markante villa & penthouse, volledig naar zee gericht, is werkelijk een pareltje aan de zuidoost kust van Curaçao. Het huis baadt van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe comfort en sfeer maakt van je verblijf een waar genot.

Uitkijkend over de Caracas baai, het Spaanse Water en de Jan Thiel baai, kom je hier heerlijk tot rust. Palmbomen en bougainvilles in de tuin zorgen voor een prachtige omlijsting van het huis. De villa en penthouse hebben ieder volledige privacy. Uiteraard kun je heerlijk genieten van de privé zwembaden met buitendouche, bij de villa in de achtertuin, bij het penthouse op de verdieping, aan de voorzijde, uitkijkend over zee. De ideale plek om je te laven aan de zon of een drankje te doen bij de altijd zwoele avonden. Je zult je in deze ruime villa snel helemaal thuis voelen. Alles ademt hier luxe uit, met een open sfeervol karakter en aandacht voor kunst en natuur.