riccavita-villa-penthouse-janthiel-curacao-tickets

Van Amsterdam naar Curacao

Je vliegtickets voor een reis naar Curacao boek je zelf gemakkelijk en het voordeligst online. Vanaf Schiphol – Amsterdam Airport, kun je rechtstreeks vliegen naar Curacao (Hato Airport). De meest voorkomende aanbieders voor vluchten vanuit Nederland zijn:

KLM
TUI
FINNAIR

Goedkope periodes om naar Curacao te vliegen kunnen verschillen, maar je kunt natuurlijk altijd aanhouden dat het buiten de schoolvakanties een stuk voordeliger is dan tijdens. Op de website van Skyscanner (www.skyscanner.nl) vind je heel gemakkelijk alle prijzen voor vluchten, zolang je het vetrek- en eindpunt invult. Tevens kun je hier kiezen voor de optie “goedkoopste maand”, in plaats van het invullen van een specifieke datum.

Van Dusseldorf naar Curacao

Voor veel Nederlanders is het gemakkelijker om vanaf Dusseldorf te vliegen. Soms kan dit ook aanzienlijk schelen in prijs.
Vanuit dit Duitse vliegveld, zul je naar Curacao waarschijnlijk vliegen met een van de volgende aanbieders:

KLM
IBERIA

Ook voor vluchten vanuit Dusseldorf kun je de website van Skyscanner prima inzetten. Een ander voordeel voor het vliegen vanaf Dusseldorf kan zijn, dat de schoolvakanties (voor- en najaar) anders vallen dan in Nederland. Het is dan een stuk rustiger op het vliegveld. Vanuit het midden van Nederland (Utrecht) is het circa 185 kilometer rijden naar het vliegveld van Dusseldorf.

Vlieg naar Curacao – en land in je eigen vakantiehuis

Riccavita villa en penthouse - Jan Thiel Curacao

Riccavita is één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao. De markante villa & penthouse, volledig naar zee gericht, is werkelijk een pareltje aan de zuidoost kust van Curaçao. Het huis baadt van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe comfort en sfeer maakt van je verblijf een waar genot.

Uitkijkend over de Caracas baai, het Spaanse Water en de Jan Thiel baai, kom je hier heerlijk tot rust. Palmbomen en bougainvilles in de tuin zorgen voor een prachtige omlijsting van het huis. De villa en penthouse hebben ieder volledige privacy. Uiteraard kun je  heerlijk genieten van de privé zwembaden met buitendouche, bij de villa in de achtertuin, bij het penthouse op de verdieping, aan de voorzijde, uitkijkend over zee. De ideale plek om je te laven aan de zon of een drankje te doen bij de altijd zwoele avonden. Je zult je in deze ruime villa snel helemaal thuis voelen. Alles ademt hier luxe uit, met een open sfeervol karakter en aandacht voor kunst en natuur.