Watersport

DIVE CENTER SCUBA DO
Wilt u de spectaculaire Curaçaose onderwaterwereld ontdekken? Ga dan op avontuur met Scuba Do, de 5-sterren PADI duikschool, gelegen aan Jan Thiel Baai. Alles is mogelijk, van een Introductieduik tot een geheel verzorgde PADI Open Water Cursus of een SSI Open Water Cursus.
T. +5999 767 9300
www.divecenterscubado.com

BLUE FINN CHARTERS
Bij blue finn kun je diverse boottrips maken zowel met de catamaran naar klein Curacao, een snorkel tocht met een ontmoeting met dolfijnen, of een sunset tocht. Op de website zie je alle mogelijkheden.
Opstapplaats: Jan Thiel beach, Zanzibar beach.
www.bluefinncharters.com

Gasten van Riccavita, ontvangen bij zowel Scuba Do en Blue finn extra leuke aanbiedingen, je vindt ze in de villa.

DUIKCENTRUM VAN DE VEN
Altijd al eens de onderwaterwereld van Curacao willen ontdekken?  Gewichtloos willen zweven door het heldere blauwe water? En natuurlijk altijd al tijdens het genieten van alle nieuwe impressies helemaal tot rust willen komen?
Niet alleen duiken wij bij ons vertrouwde strand, maar nemen wij u graag mee naar alle andere mooie plekken op het eiland.
T. +5999 514 1267
Plaats: Jan Thiel, livingstone resort
www.duikcentrumvandeven.com

POWERBOAT
Het is bij Powerboat Caribbean mogelijk om alleen of met meerdere mensen een boottrip te boeken en de kust van Curaçao te bekijken. Terwijl u vaart vliegen de vissen met u mee en als u geluk heeft springen de dolfijnen naast de boot.
Opstapplaats: Jan Thiel beach, Zanzibar beach.
T +5999 566 9697
www.powerboat-caribbean.com

 

< Terug naar overzicht