wellness relax vakantie curacao

Kom heerlijk tot rust

Is het je doel om even alles achter je te laten en lekker te relaxen? Dat kan heel goed op Curacao! Combineer je wellness vakantie met de Caribische zon, dat zal je zeker goed doen. Op het eiland kun je op verschillende manieren tot rust komen, net wat bij je past. Er zijn diverse spa’s en wellness centers, zoals Laman Spa & Wellness aan de Jan Thiel Baai of Santai Spa waar je alleen, maar ook samen met je partner of een vriend(in) heerlijk in de watten wordt gelegd.

Ook kun je een massage aan huis boeken (vakantiehuis in dit geval). Op die manier hoef je niet eens op pad om een ontspannende massage te krijgen. Dorien van D’oriental komt met veel plezier bij je thuis.

Een wat actievere vorm, is om door middel van yoga je hoofd helemaal leeg te maken. Tijdens je vakantie kun je de zonnegroet doen bij onder andere B.Yoga in de wijk Biesheuvel (Willemstad) of Yoga Centrum Curacao, gelegen in Soto. Bij beide aanbieders van yoga lessen kun je terecht voor zowel individuele- als groepslessen en ook als je een beginner bent, ben  je van harte welkom.

Vergeet ook zeker niet de helende werking van een strandwandeling, ’s morgens vroeg in alle rust of juist tijdens een van de prachtige zonsondergangen die Curacao te bieden heeft. Er zijn veel (verschillende) stranden om je wandeling te maken, net waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Geniet ook tijdens de rest van je verblijf van een oase van rust

Riccavita villa & penthouse

Voor een wellness vakantie hoef je natuurlijk niet persé te verblijven in een hotel bij de spa. Je kunt ook van deze behandelingen genieten, of ergens een yogales volgen, om vervolgens heerlijk “thuis” te komen in je eigen villa of penthouse. Of nog beter, boek een massage thuis in Riccavita!

Riccavita is één van de meest bijzondere villa’s op Curaçao. De markante villa & penthouse, volledig naar zee gericht, is werkelijk een pareltje aan de zuidoost kust van Curaçao. Het huis baadt van ’s ochtends tot ’s avonds in de zon en ademt de Caribische sfeer. De strakke architectuur staat in mooi contrast met de sfeervolle inrichting met aandacht voor details. De perfecte combinatie van luxe comfort en sfeer maakt van je verblijf een waar genot.

Uitkijkend over de Caracas baai, het Spaanse Water en de Jan Thiel baai, kom je hier heerlijk tot rust. Palmbomen en bougainvilles in de tuin zorgen voor een prachtige omlijsting van het huis. De villa en penthouse hebben ieder volledige privacy. Uiteraard kun je heerlijk genieten van de privé zwembaden met buitendouche, bij de villa in de achtertuin, bij het penthouse op de verdieping, aan de voorzijde, uitkijkend over zee. De ideale plek om je te laven aan de zon of een drankje te doen bij de altijd zwoele avonden. Je zult je in deze ruime villa snel helemaal thuis voelen. Alles ademt hier luxe uit, met een open sfeervol karakter en aandacht voor kunst en natuur.